Hvilke typer kraftige hyller finnes det?

Avhengig av type bruk finnes det også riktig type hylle som er optimalt egnet og muliggjør effektiv og sikker oppbevaring. De variantene som er spesielt vanlige er presentert mer detaljert nedenfor.

HYLLEN

Hyllestativet er det klassiske kraftige stativet, som vanligvis regnes som standard. Den har hyller som er justerbare i høyden og ulike bredder og dybder, slik at nesten alle typer varer kan oppbevares der, uansett om det er kasser, bokser, flasker eller andre typer containere. Det er hyggelig at reolsystemer er veldig oversiktlige og muliggjør god og rask tilgang.

PALLESTØLLEN

Som navnet antyder, brukes disse kraftige stativene til å lagre paller. Mange forskjellige varer kan lagres på disse pallene. Dimensjonsmessig tilsvarer pallereoler derfor nøyaktig standardene for europaller. I speditører brukes de ofte som mellomlager for deretter å losse pallene fra lastebilene med gaffeltrucken eller laste dem på nytt.

CANTILHYLLENE

Utkragingsstativene er en svært fleksibel type stativ. De finnes både som enrads kraftige hyller på veggen og dobbeltrads frittstående i rommet. Det er praktisk at de enkelte armene til disse hyllene kan henges, skrus eller sveises inn i hyllen etter behov. I tillegg kan de utstyres med hyller eller brukes uten hyller dersom lange varer som tre eller metallprofiler skal lagres. På grunn av sin fleksibilitet kan utkragningsreoler brukes på mange forskjellige måter og kan derfor finnes i detaljhandelen, men også i industrien så vel som i husholdninger, kontorer og biblioteker.

FLOW RACK

En spesiell funksjon er flytstativene, som er både lagrings- og transportveier. Denne typen kraftige hyller brukes ofte i logistikkbedrifter, siden mange varer må omlastes dit hele tiden. Hyllene på disse hyllene er stort sett ruller med elektrisk stasjon eller drev basert på tyngdekraft. FIFO-prinsippet gjelder for strømningsstativer, som betyr: først inn, først ut = først inn, først ut. Disse hyllene er fylt med varer på den ene siden, som deretter fjernes på den andre siden.

Kraftige reoler finnes i alle mulige varianter. Til mange bruksområder vil du garantert finne en kraftig reol som oppfyller alle kravene. I noen tilfeller kan det imidlertid være fornuftig å velge et skreddersydd produkt som da kan svare optimalt på alle behov. Her er det verdt å sammenligne for å se hvilke produsenter som tilbyr hyllen som er fleksibel nok til å møte alle ønsker og krav. På Internett finner du garantert et stort utvalg som også tilbyr individuelle løsninger via en konfigurator.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.